Kia Niro Hybrid Crossover

NYE KIA NIRO HYBRID

Nå blir det gøy å være fornuftig


Nye Kia Niro er en spenstig Hybrid Crossover med alt du trenger av utstyr. Bilen er miljøvennlig og drivstoffgjerrig med godt design, imponerende teknologi og førsteklasses kjørekomfort. Kia Niro passer perfekt til det norske markedet, som stadig etterspør et større og bredere utvalg av miljøvennlige biler. Nye Kia Niro er rett og slett et veldig bra valg hvis du tar miljøet på alvor, og samtidig ønsker ekte og inspirerende kjøreglede. 

kia niro kjører på vei


Det beste fra begge verdener

Hybrid motor, en kombinasjon av effektivitet og kraft.

Et grønt valg har aldri sett bedre ut
Med Kia Niro trenger du ikke å velge mellom godt design og miljøvennlighet. Gled deg over dynamiske linjer, et stilfullt design og mengder av plass. Den sporty fronten vekker oppsikt med aerodynamiske luftinntak i forskjermen, samt elegante trimdetaljer i sølv på støtfangeren. Sett bakfra er den like imponerende – med LED-lykter som sørger for et karakteristisk og tøft uttrykk.

Romslig, fleksibel og klar for kjøreglede
Nye Kia Niro gir deg mange muligheter takket være god plass og smarte løsninger. De innvendige målene sørger for godt med sitteplass til både deg og passasjerene. Bagasjen kan trygt plasseres i det romslige bagasjerommet på 427 liter. Baksetene kan deles og legges ned 60:40 og volumet i bagasjerommet øker da til 1425 liter. Her har du mulighet til å få med deg alt du trenger på turen.

Hi-Tech!

Smart Cruise Control
Smart Cruise Control bruker radarsensorene i front av bilen til å overvåke avstanden til kjøretøyet foran. Systemet justerer farten automatisk ved å bremse eller akselerere, slik at du holder en sikker avstand til trafikken foran deg.

Filskiftvarsler
Filskiftvarsleren gir deg beskjed dersom du i et uoppmerksomt øyeblikk er i ferd med skifte kjørefelt. Om nødvendig vil systemet korrigere bilen tilbake til rett plassering på veien.

Blindsonevarsler
Blindsonevarsleren bruker radarsensorer på sidene av bilen til advare deg om biler som legger seg i dødvinklene der du ikke kan se. Varslingen skjer gjennom et blinkende lys i det aktuelle sidespeilet.

Navigasjonsanlegg med 8” skjerm
Navigasjonssystemet i Niro tilbyr Kia Connected Services med oppdatert kjøreorientert informasjon. Niro vil være den første modellen fra Kia som får Android Auto™, utviklet mot Android telefoner.

Trådløs lading
Nye Kia Niro kommer med en trådløs lader. Plasser telefonen på laderen, og den vil starte å lade uten kabler.

Automatisk nødbremsesystem
Det automatiske nødbremsesystemet registrerer både møtende trafikk og fotgjengere som krysser veien. Ved hjelp av radarsensorer og kamera, overvåkes retningen og hastigheten til andre kjøretøy, og du blir varslet om en potensiell kollisjonsfare skulle dukke opp. Dersom du ikke reagerer, vil bremsene automatisk aktiveres for å forhindre uhell eller redusere skadeomfang. (1)

JBL® Premium lydsystem
Kia Niro kommer med et Premium lydsystem Med 8 høyttalere fra JBL® og en ekstern forsterker får du 320 watts effekt.

Kjør en Crossover med god samvittighet!

kia niro blå sett forfra

kia niro blå sett bakfra