Nissan Leaf

Den 100% elektriske familiebilen

Leaf


Nissan feirer fem år som ledende innen utviklingen av elbiler og elbilteknologi, og 5-års dagen til Nissan LEAF. Etter å ha totalt endret ytelse, funksjonalitet og folks oppfatning av elbiler, fortsetter Nissan å lede an utviklingen av elbilteknologien.

Nissan LEAF løftet elbilmarkedet betraktelig da den kom på markedet for fem år siden. Siden den gang har den fortsatt å øke i salg for hvert år som har gått og passerer snart 200 000 solgte enheter. Ingen annen bilprodusent har solgt så mange elbiler eller deres kunder kjørt så mange utslippsfrie kilometere.

Nye Nissan LEAF har økt batterikapasiteten fra 24 til 30 KWt, og har klassens beste rekkevidde med 250 km. Gjennomsnittlig faktisk kjørelengde for 30 KWt batteri er 125-200 km, og 100-160 km for 24 KWt under normal forhold. Kjørestil, underlag, temperatur, aircondition og en rekke andre faktorer påvirker rekkevidden.
Bilen er meget stillegående og vibrasjonsfri, samt at den er innovativ og morsom å kjøre. Bilen er en fullverdig 5 seter med god romslighet, i både bakseter og bagasjerom (370 liter).

Bilen er blitt kollisjons testet i Euro NCAP, og har fått karakteren 5.
En annen stor fordel ved bruk av EL-bil er at du vil oppleve lavere driftskostnader og Total Cost of Ownership. Du betaler under 20 Kr. for 100 km, og du vil få 40% mindre servicekostnader, i tillegg til en rekke andre fordeler ved å kjøre EL-bil.

Bestill prøvekjøring allerede i dag.