Om oss

Park Auto AS ble stiftet helt tilbake i 1971 og har siden den tid vært forhandler av Nissan. Vi fikk agentur på Kia i 2009 og er stolt forhandler av begge merker i Elverum og omegn. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler på Grindalsmoen Næringspark i Elverum, ca 14 mil nordøst for Oslo, 3 mil øst for Hamar. Vi er også en stor aktør på bruktbil og har Østerdalens største utvalg i brukte biler. 

Fra våre lokaler, har vi et mål om å selge ca 350 biler pr år. Vi er 13 topp motiverte, engasjerte og kompetente ansatte som til enhver tid yter sitt beste for at nettopp bilen din skal ha det best mulig hos oss og at du skal få den best mulige kundeopplevelsen.

Park Auto AS ble 01.06.16 solgt til Automobil-gruppen som har 32 andre bilbutikker på landsbasis som gjør at vi har en unik tilgang på over 1.000 brukte biler til enhver tid.

Finner du ikke det du leter etter i vår butikk, ta kontakt med en av våre løsningsorienterte selgere så kan de sjekke i konsernet og sannsynligheten for å finne akkurat den bilen du er på utkikk etter, er ganske stor.
Pr 01.09.16 ble vi fusjonert inn i Skogveien Auto AS og er pr i dag en avdeling av Skogveien Auto.

Gjennom våre samarbeidspartnere, Nordea Finans og Enter Forsikring, tilbyr vi markedets beste løsninger for finansiering og forsikring.

I tillegg til at vi er merkeverksted for våre nybilmerker, Nissan og Kia, tilbyr vi også service og vedlikehold på de fleste bilmerker.

Vi ønsker alle våre kunder, eksisterende og nye, hjertelig velkomne til en hyggelig kundeopplevelse hos oss på Park Auto!


*
*
 
Captcha